Jump to content
lexieanders

lexieanders

Member Member
  • Joined:
  • Last Visited:
  • 17

    Content

  • 0

    Articles

  • 384

    Visitors

  • 0

    Followers

  • 0

    Points

lexieanders's Latest Activity

  1. lexieanders

    Calculating Intake and Output

    I checked out the lipids and figured out the second answer. So, the lipids should run for 3 hours based on the shift time of 3pm-11pm. My mistake was that I wasn’t calculating based on what would be infused during the given shift time. 200+400+30+200+250+250=1330 Again, I appreciate everyone’s help!
  2. lexieanders

    Calculating Intake and Output

    I think I figured out the first one. oz: 12+16+4+12+12+12+12+12=92x30=2760 ml: 50+2+10+250+2+10+10+300=634 2220+634=3394 Thanks for everyone’s help. I will keep trying to determine the second solution.
  3. lexieanders

    Calculating Intake and Output

    Hello. I was wondering if anyone could help me solve intake and output problems. I found two online and have been trying to solve them, but I don't understand what I am doing wrong. I posted my work below. Thanks. Calculate the patients INTAKE during your 12-hour shift: 0800: Two pieces of toast, 2 cups of oatmeal, 8 oz yogurt, 12 oz orange juice, 2 oz grits— 1000: Two 8 oz of coffee w/ 2 oz of cream in each— 1100: 24 oz of ice chips— 1200: IV infusion of Zosyn 50 mL, 2 mL IV push Zofran and 10 cc saline IV flush— 1230: house salad, 12 oz soda, three 12 oz popsicles— 1400: One pack of red blood cells (250 mL)— 1500: 2 mL Morphine and 10 cc saline flush IV— 1715: 10 cc saline flush IV— 1600-1900: Normal Saline IV 100 cc/hr A. 2390 mL B. 2124 mL C. 3394 mL D. 3294 mL My Work: 12 + 8+8+2+2+(24/2)+12+(12*3)=92*30=2760 50+2+10+250+2+10+10+(100*12)=1,534 1534+2760=4294 total Problem 2 Estimate the patients 8 hour (3pm-11pm) intake: IVF @ 25cc/hr continuous TPN @ 50cc/hr continuous Lipids at 10cc/hr for 12 hours (8pm-8am) NGT feeds @ 25 cc/hr continuous 2 units of blood – 250ml/unit – first unit at 10am/ second unit at 4pm IV Vancomycin – 250ml every 12 hours at 8am/8pm My Work: (25*8)+(50*8)+(10*12)+(25*8)=920 250+250=500 920+500=1,420
  4. lexieanders

    Calculating Intake and Output

    Hello. I was wondering if anyone could help me solve intake and output problems. I found two online and have been trying to solve them, but I don't understand what I am doing wrong. I posted my work below. Thanks. Calculate the patients INTAKE during your 12-hour shift: 0800: Two pieces of toast, 2 cups of oatmeal, 8 oz yogurt, 12 oz orange juice, 2 oz grits— 1000: Two 8 oz of coffee w/ 2 oz of cream in each— 1100: 24 oz of ice chips— 1200: IV infusion of Zosyn 50 mL, 2 mL IV push Zofran and 10 cc saline IV flush— 1230: house salad, 12 oz soda, three 12 oz popsicles— 1400: One pack of red blood cells (250 mL)— 1500: 2 mL Morphine and 10 cc saline flush IV— 1715: 10 cc saline flush IV— 1600-1900: Normal Saline IV 100 cc/hr A. 2390 mL B. 2124 mL C. 3394 mL D. 3294 mL My Work: 12 + 8+8+2+2+(24/2)+12+(12*3)=92*30=2760 50+2+10+250+2+10+10+(100*12)=1,534 1534+2760=4294 total Problem 2 Estimate the patients 8 hour (3pm-11pm) intake: IVF @ 25cc/hr continuous TPN @ 50cc/hr continuous Lipids at 10cc/hr for 12 hours (8pm-8am) NGT feeds @ 25 cc/hr continuous 2 units of blood – 250ml/unit – first unit at 10am/ second unit at 4pm IV Vancomycin – 250ml every 12 hours at 8am/8pm My Work: (25*8)+(50*8)+(10*12)+(25*8)=920 250+250=500*30=15,000 15,000+920=15,920