Jump to content
February 2019 Caption Contest: Win $100! Read more... ×
Joe V Joe V (Admin) Expert Verified

Site looks weird? Found a bug? Share...

Feedback   (2,034 Views 120 Comments)
185 Likes; 8 Followers; 6 Articles; 90,087 Visitors; 1,690 Posts
If you find this topic helpful leave a comment.
advertisement

If you run into any issues or bugs on the site please post them below.

To expedite the matter provide the following whenever you can:

  1. Screenshot of problem 
  2. Device type (desktop/phone)
  3. Device Model + Version (eg. Samsung S9, iPhone 8, Google Pixel, etc)

Our team is ready ... Exterminate. Exterminate. Exterminate...

exterminate-dalek2.gif.5f98d5461ac8ace4fb79e09488d55e4a.gif

NOTE: Search indexing is currently processing. This will take a while. 

In the meantime, the What's New, Search, and some other areas will return and empty set.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post bugs, requests, etc

Share this post


Link to post
Share on other sites

NOTE: Search indexing is currently processing. This will take a while. 

In the meantime, the What's New, Search, and some other areas will return and empty set.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The site doesn't work in chrome on my iMac!? It shows the old site with the red banner on top. 

It seems to be okay in safari--which I don't use... except on my iPhone. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Viva,

You should see Edit button below the faded out horizontal line in your post. You'll see the LIKE (thumbs up) icon on the far right.

Share this post


Link to post
Share on other sites
advertisement
58 minutes ago, propofolsbff said:

The site doesn't work in chrome on my iMac!? It shows the old site with the red banner on top. 

It seems to be okay in safari--which I don't use... except on my iPhone. 

It's a local cache/session issue. This will resolve itself on its own after a while.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can, sometimes, access site via iPhone and sometimes it comes up with just a list of hyperlinks as if your style sheet didn’t come through. 

I cannot access a current “new” desktop version on my laptop. I haven’t tried my actual desktop computer. It only shows the old site with red header. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: I can access via chrome in my laptop!

I can, sometimes, access site via iPhone and sometimes it comes up with just a list of hyperlinks as if your style sheet didn’t come through. 

I cannot access a current “new” desktop version on my laptop. I haven’t tried my actual desktop computer. It only shows the old site with red header. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you siri - 👍 for you

viva, if  you run into any problems share a screenshot if possible ... it helps tremoundsly 

I will squash ANY BUG that comes my way.

bug-squash.gif.8882a2d36432c9717bb103e2dec5249a.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
×